UUDELLE OPPILAALLE
Kuvataidekoulun henkilkunta valitsee uudelle oppilaalle ryhmn hnen ikns ja aikaisempien taideharrastustensa perusteella, viikonpiv- ja ryhmtoiveet huomioiden.

Alla on listietoa eri ikisin harrastuksensa aloittaville oppilaille ja heidn vanhemmilleen:

ALLE KOULUIKISET

Alle kouluikisille Kuvataidekoululla on valmentavan kuvataiteen ryhmi. Valmentavan kuvataiteen ryhmiss lapset tutustuvat taiteen tekemiseen leikinomaisin keinoin ja lapsia valmennetaan klassisen kuvataiteen perusteisiin. Valmentava kuvataide pit sislln piirustuksen, maalauksen, keramiikan, kuvanveiston, taidegrafiikan ja taidehistorian sisltj.

Valmentava kuvataide 1
on suunnattu 4-5-vuotiaille lapsille. Harrastuskerran kesto on 60 min viikossa.

Valmentava kuvataide 2
on suunnattu 5-6-vuotiaille lapsille. Harrastuskerran kesto on 90 min viikossa.

ALAKOULULAISET

Alakoululaisten kannattaa aloittaa opintonsa Kuvataiteen perusteet 1 -ryhmst. Kuvataiteen perusteiden eri kokonaisuudet (1-6) pitvt sislln piirustuksen, maalauksen, keramiikan, kuvanveiston, taidegrafiikan ja taidehistorian sisltj. Ohjaus etenee tavoitteellisesti tasolta toiselle sek vuodesta toiseen - ja harrastuksesta saa parhaan hydyn irti aloittamalla sen aivan perusteiden alusta.

Kuvataiteen perusteet -ryhmien kesto on 120 minuuttia viikossa.

YLKOULULAISET

Ylkoululaisille ei ole alkavia Kuvataiteen perusteet -ryhmi vhisen osallistujamrn vuoksi. Mikli ylkoululainen haluaa aloittaa kuvataideharrastuksen, suosittelemme hnelle ryhm
Syventv kuvataide 1: Piirustus.
Syventv kuvataide jakautuu neljn erilliseen kokonaisuuteen: piirustus, maalaus, kolmiulotteinen muotoilu ja taidegrafiikka/kokeileva taide.

Syventv kuvataide -ryhmien kesto on 150 minuuttia viikossa.

NUORET JA AIKUISET

Yli 16-vuotiaille on tarjolla nuorten ja aikuisten ryhmi. Nuorille ja aikuisille suunnatut ryhmt on tarkoitettu oman taiteellisen tyskentelyn kehittmiseen ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Aikuisryhmien kesto on 180 minuuttia viikossa.