KUVISSYNTTRIT
Jrjest hurjan hauskat kuvissynttrit!

Onko pian syntympivsi? Pidtk piirtmisest, maalaamisesta tai kenties savitist? Tule viettmn syntympivi Turun Kuvataidekoululle! Kuvissynttreill syntympivsankari vieraineen toteuttaa nyttvt taideteokset yhdess ohjaajan kanssa. Valittavana on piirustus-, maalaus- tai savityteemaiset synttrijuhlat. Jokainen vieraista saa oman teoksensa kotiin muistoksi!

Ahkeran taiteilun jlkeen maistuvat kaikille herkulliset tarjoilut. Kuvissynttreill juhlijoille tarjoillaan synttrikakkua, mehua, keksej, sipsi sek makeisia.

Kaksituntiset syntympivjuhlat maksavat alk. 250. Hinta sislt 10 lapsen ohjauksen, materiaalit sek tarjoilut. Lisvieraista listn hintaan 10 / lapsi.
Kuvissynttrit on mahdollista varata mys ilman tarjoiluita hintaan alkaen 200. Hinta sislt 10 lapsen ohjauksen, materiaalit sek kaksi tuntia taidetyskentely. Lisvieraista ilman tarjoilua hintaan listn 5 / lapsi.

Varaathan omat kuvissynttrisi ajoissa! Synttreit jrjestetn Kuvataidekoululla lhinn viikonloppuisin, sill arki-iltoina luokkatilat ovat ryhmien kytss.

Listietoja ja varaukset Turun Kuvataidekoulun toimistosta.
02 27 99 200 (ma-to 10-14)
toimisto@turunkuvataidekoulu.fi