ETUSIVU
Yksityinen Turun Kuvataidekoulu on tarkoitettu klassisen kuvataiteen harrastamisesta kiinnostuneille yli 4-vuotiaille lapsille, nuorille ja aikuisille. Pääpaino on kuvataidekasvatuksessa ja klassisten taidetekniikoiden – piirustuksen, maalauksen, keramiikan, kuvanveiston, sekä taidegrafiikan – harjoittelussa ja tekemällä oppimisessa. Kuvataidekoulun harrastussisällöt etenevät tavoitteellisesti lukukausittain. Lukukausiopintojen lisäksi järjestämme lukukausisisältöjä täydentäviä kursseja. Lisätietoa eri tasojen ja kokonaisuuksien sisällöistä ja kursseista löydät linkkien takaa. Harrastusryhmien lisäksi Kuvataidekoululla voi järjestää kuvissynttäreitä sekä kuvispolttareita . Lisätietoa juhlista löytyy “Juhlat” painikkeen takaa.
Kuvataidekoulun ohjaajina toimivat ammattitaitoiset kuvataideopettajat, taidekasvattajat, ammattitaiteilijat ja kuvataideopiskelijat.
Koulun tuki- ja kannatusyhdistyksenä toimii Lasten ja nuorten kuvataideyhdistys ry.
TERVETULOA HARRASTAMAAN KUVATAIDETTA

Neonilla Narjus, toiminnanjohtaja